Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Οι ΕΝ ΦΛΩ στο Σύνταγμα


Το ‘χουν οι Τετάρτες του θέρους 2011: από την πρώτη Τετάρτη 25 Μαϊου, πρεμιέρα των Αγανακτισμένων, έως την Τετάρτη 15 Ιουνίου της πολιτικής λιποθυμίας του Γ. Παπανδρέου υπό την πολιορκία του πλήθους, και την πρόσφατη Τετάρτη 29 Ιουνίου, της υπερψήφισης του Μεσοπρόθεσμου, με κόλαση δακρυγόνων και πλήθος τραυματιών στην πλατεία Συντάγματος. Κάθε τέτοια Τετάρτη, και κάθε μέρα ενδιαμέσως αυτό τον καιρό, όλο και περισσότεροι Ελληνες συνειδητοποιούν κατάπληκτοι την ιστορική αλλαγή, την αλλαγή παραδείγματος.

Απόσπασμα απο το άρθρο του Νίκου Ξυδάκη ¨όχι απολύτως¨, Καθημερινή 03/07/2011
http://vlemma.wordpress.com/

Σε αυτό το κλίμα έδρασαν οι ΕΝ ΦΛΩ στην πλατεία Συντάγματος. Κάθε μέλος ΕΝ ΦΛΩ "παραχαράκτης" παρουσία κοινού τυπώνει και κυκλοφορεί τα δικά του χαρτονομίσματα. Συσχετισμοί όπως χρήμα-αξία,χρήμα-ταυτότητα,χρήμα-κράτος,χρήμα-Ευρώπη,χρήμα-οικονομική κρίση λειτούργησαν ως προβληματισμοί στο μοίρασμα των χαρτονομισμάτων.
Τη Δευτέρα 04 και την Τρίτη 05/07/2011 οι ΕΝ ΦΛΩ θα δράσουν στο μικρό εναλλακτικό εμπορικό κέντρο του Parapera (Αχαρνών 61 και Φερών-ύψος πλατείας Βικτωρίας) τυπώνοντας εσώρουχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου