Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Οι ΕΝ-ΦΛΩ στο youtube


Το βίντεο απ'την τελευταία μας δράση στην έκθεση της συλλογής Οικονόμου είναι έτοιμο. Ελπίζω να αρέσει στους περισσότερους!



ΣΗΜΕΙΩΣΗ!!!

Δημιούργησα ένα λογαριασμό στο youtube για την ομάδα έτσι ώστε να είναι μαζεμένα τα βίντεο απ'τις δράσεις μας αλλά και να εντοπίζονται πιο εύκολα! Το όνομα του λογαριασμού είναι "enfloart" με λατινικούς χαρακτήρες, με "o" και χωρίς κενά!!!

Αυτό θα πρέπει να γράψει κάποιος απο 'δω και πέρα, πρώτον για να βρει τα βίντεο της ομάδας και δεύτερον για να είναι μαζεμένα έτσι ώστε εάν θελήσει κάποιος να δει και παλαιότερες δράσεις! Αυτή τη στιγμή το μόνο βίντεο που είναι μεταφορτωμένο στον λογαριασμό είναι απ'τη συλλογή του Οικονόμου, αλλά σιγά-σιγά θα μεταφορτώσω και τα υπόλοιπα βίντεα! Στην αρχή βέβαια μέχρι να αποκτήσει κάποια views ο λογαριασμός δεν θα βγαίνει ψηλά στην μηχανή αναζήτησης.

Υγ Τον επόμενο καιρό θα κοιτάξω να κάνω κάτι πιο ολοκληρομένο σχετικά με την δράση μας στην Art-Athina γιατί υπάρχει αρκετό υλικό από τότε(αφού βρω τρόπο πρώτα να ανεβάσω βίντεο άνω των 15 λεπτών στο youtube).
Γιώργος Ντάλης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου