Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ανοιχτή πρόσκληση για κατάθεση αίτησης συμμετοχής στο Future Generation Art Prize 2012

jim hodges: reflective boulder installation

Ανοιχτή πρόσκληση για κατάθεση αίτησης συμμετοχής στο Future Generation Art Prize 2012

Το XYZ Projects με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία του με το Future Generation Art Prize 2012 ως Partner Platform.

Το Future Generation Art Prize 2012, το οποίο χρηματοδοτείται από το Victor Pinchuk Foundation στην Ουκρανία, απευθύνεται σε καλλιτέχνες έως 35 ετών από όλο τον κόσμο. Το Πρώτο Βραβείο (Main Prize) θα δοθεί σε ένα καλλιτέχνη ο οποίος θα λάβει το ποσό των US$100,000 (60,000 σε μετρητά και 40,000 για την παραγωγή νέας δουλειάς). Επιπροσθέτως, $20,000 θα δοθούν για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων φιλοξενίας καλλιτεχνών (artist-in-residency) για μέχρι και πέντε επιπλέον καλλιτέχνες που θα βραβευθούν. Η τελική επιλογή θα γίνει μέσα από 21 προεπιλεγέντες καλλιτέχνες οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε μία ομαδική έκθεση στο Κίεβο της Ουκρανίας που θα εγκαινιαστεί τον Οκτώβριο του 2012.

Το XYZ Projects ως Partner Platform προσκαλεί καλλιτέχνες έως 35 ετών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα να καταθέσουν αίτηση.

Η υποβολή των αιτήσεων για το Future Generation Art Prize 2012 γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του βραβείου:futuregenerationartprize.org όπου μπορείτε να βρείτε και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βραβείο και την διαδικασία αίτησης και επιλογής.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 6 Μαΐου 2012

Παρακαλούμε προωθείστε προς κάθε ενδιαφερόμενο.

XYZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου