Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Η φωτιά του Σίσυφου από τον Καλαμάρα



Κάψαμε το χρέος!


Η εικαστική φωτιά του Winter Festivalάναψε στις 12 τα μεσάνυχτα από τα χέρια των «χρυσών» αθλητών του Α.Σ. «Παγκράτιον» Ηλία και Ειρήνης Τσαρτσιταλίδη. Ο υπερμεγέθης «Άνθρωπος» του Φίλιππου Καλαμάρα μετά τη σταδιακή του καύση μας αποκάλυψε τη μεταλλική φιγούρα 


που απεικονίζει τη σισύφεια προσπάθεια της Φλώρινας και όλης της Ελλάδας απέναντι στα τεράστια οικονομικά προβλήματα. 
Αμέσως μετά τη φωτιά ο διεθνούς φήμης δεξιοτέχνης του πιάνου και των keyboards Florian Mikuta  ξενάγησε τους εκατοντάδες φίλους τουWinter σε ήχους Βalkan beats και Transylvania Gypsy.
Φωτό: Σοφία Αντωνακάκη









Το Winter Festival στήνει τη φωτιά του

Με πυρετώδη ρυθμό μέλη του Α.Σ. "Παγκράτιον" μαζί με το Φίλιππο Καλαμάρα και φοιτητές του Τ.Ε.Ε.Τ. στήνουν την εικαστική φωτιά του Winter Festival στην αυλή της "Οδού Ονείρων"







Το Winter Festival σας προσκαλεί....


Η οργανωτική επιτροπή του Winter Festival σας προσκαλεί στην εικαστική φωτιά (προαύλιο του cafe "Οδός Ονείρων"). Παραδοσιακή Φλωρινιώτικη φασολάδα προσφορά της ταβέρνας "Δερβίσηδες" και εξαιρετικό Αμυντιώτικο κρασί προσφορά του Γιάννη Χατζή θα ζεστάνουν τη γιορτή. Αμέσως μετά ο διεθνούς φήμης δεξιοτέχνης του πιάνου και των keyboards Florian Mikuta  θα μας ξεναγήσει σε ήχους Βalkan beats και Transylvania Gypsy.
Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου