Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Εγκαίνια από την 7η Μπιενάλε Φοιτητών των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας και απονομή βραβείων



 Με την απονομή των βραβείων και επαίνων εγκαινιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης η έκθεση της 7ης Μπιενάλε των Φοιτητών, στην οποία συμμετέχουν εκατό φοιτητές των Σχολών Καλών Τεχνών Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Φλώρινας.
Η έκθεση φιλοξενείται στο Ίδρυμα Θεοχαράκη και θα λειτουργεί έως τις 15 Ιουνίου.
Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από καθηγητές των τριών Σχολών, και την Άρτεμη Καρδουλάκη, εκδότρια της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Τα Νέα της Τέχνης», συνδιοργανώτρια της Μπιενάλε, απένειμε το Α΄ βραβείο στον Γιώργο Μωϋσίδη (Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) και επίσης Α΄βραβείο στον Νίκο Τοπαλίδη (ΑΣΚΤ). Το Β΄Βραβείο στην Γεωργία Γερογιάννη (ΑΣΚΤ) και το Γ΄Βραβείο στην Παναγιώτα Καρβουνιάρη (Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας, Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας).
Με επαίνους τιμήθηκαν τα έργα των φοιτητών της ΑΣΚΤ Χρίστου Συμεωνίδη , Νικολέττας Κατσαμπέρη, Χρήστου Αγγελόπουλου, Βασίλη Γκούμα, Μαρίας Μαυροπούλου.















 

1 σχόλιο:

  1. Μα τι αίσχη είναι αυτά... Το χειρότερο όμως είναι που πηγαίνουν και τα βλέπουν κάποια πρόβατα που νομίζουν πως είναι τέχνη αυτά δίπλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή