Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Η εξεταστική της κατεύθυνσης του 3ργαστηρίου

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Φοιτητές του 3ργαστηρίου στην το εαρινό εξάμηνο του 2015

Η εξεταστική  της κατεύθυνσης του 3ργαστηρίου  θα ξεκινήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2017 , στην αίθουσα Μέγας Αλέξανδροςώρα 9:00 -14:00 στο κεντρικό κτήριο της σχολής. Όλα τα εξάμηνα εξετάζονται μαζί για να γνωρίσουμε το εικαστικό έργο όλων 

Στις 9:00 θα γίνει η δήλωση ονομάτων στην επιλεγμένη γραμματεία Βαθμολόγησης. Δικαίωμα εξέτασης έχουν όσοι είναι παρόντες την ώρα αυτή. Προβλήματα παρουσίας  θα συζητηθούν μόνο με την έναρξη των εξετάσεων την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και θα αποφασιστεί συνελευσιακά η λύση.

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ  ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.Ο ακροατης έχει δικαιώμα να γίνει ετεροαξιολογητής με την συνελευσιακή γνώμη των παρόντων στις 09.00 πμ 2/2/2017

Η εξεταστική  της κατεύθυνσης του 3ργαστηρίου στις 2 Φεβρουαρίου 2017   θα γίνει με κλήρωση  από την γραμματεία εξετάσεων  την ώρα που πρόκυπτε να εξεταστεί κάποιος. Η σειρά παρουσίασης γίνεται μέσω Κλήρωσης για τους δύο επόμενους  για να προγραμματίζετε  η παρουσία των περισσοτέρων στην διαδικασία. 
Η Διαδικασία : Φτάνοντας στο χώρο των εξετάσεων  ο εξεταζόμενος γράφει το όνομα του / φοιτητικό αριθμό και υπογραφή   σε δυο  χαρτιά και το αποθέτει στις κληρωτίδες περιμένοντας την κλήρωση.  Έτσι εξασφαλίζει την παρουσία του. Γίνονται δυο κληρώσεις Α: για εξέταση / αυτό-αξιολόγηση Β: Έτερο-αξιολόγηση της παρουσίασης άλλου συμφοιτητή.  Την στιγμή που θα κληρωθεί  για αυτοαξιολόγηση και δεν εμφανιστεί θα χάνει την σειρά του.  Αφού  δεν ήταν παρόν εκείνη την στιγμή μπορεί να ζητήσει να εξεταστεί  τελευταίος  κατόπιν πάλι νέας κληρώσεως. Την στιγμή που θα κληρωθεί  για ετεροαξιολόγηση και δεν εμφανιστεί θα χάνει την βαθμολογία του σε περίπτωση που έχει ήδη εξεταστεί. Επανεξέταση ζητά κάποιος μόνο στην διάρκεια των εξετάσεων και η εξέταση του μετατίθεται για την επόμενη εξεταστική περίοδο 
Τα ακαδημαϊκά κριτήρια και η διαδικασία  αυτοαξιολόγηση για όλο το εξάμηνο είναι  αναρτημένα   http://floroekpaideush.blogspot.gr/2012/01/3-3_14.html#more  Ολοκληρώνει κάποιος την σχέση του με το εργαστήριο αν συνεργάζεται με κάποιον από τους επί πτυχίο. Δικαίωμα για πτυχίο θα έχει κάποιος μόνο αν έχει συγκροτήσει μια ομάδα εργασίας γύρω από το έργο του.




Σας υπενθυμίζουμε τα ανακοινωθέντα κριτήρια και τον τρόπο αξιολόγησης


Κριτήρια αξιολόγησης σύμφωνα με τα οποία θα διεξαχθούν οι εξετάσεις  της Κατεύθυνσης του 3ου εικαστικού εργαστηρίου του Τ.Ε.Ε.Τ Φλώρινας.

  • 1) Εργατικότητα - ποιότητα έργου- παρουσία. ( 5στα 10)
  • 2) Παρακολούθηση διαλέξεων και συναντήσεων του εργαστηρίου.(1 στα 10)
  • 3)  Έρευνα σε θεωρητικό και εργαστηριακό πλαίσιο, προτάσεις διάχυσης, αλληλεπίδρασης,  καινοτομίες. (1 στα 10)
  • 4)Συμμετοχή σε δράσεις του εργαστηρίου. (1στα 10)
  • 5) Εκπόνηση καινοτόμων εργασιών σε θεωρητικό και εργαστηριακό επίπεδο.(2 στα 10)

Προϋποθέσεις παρουσίασης του εικαστικού έργου  φοιτητριών/τών κατά την διάρκεια των εξετάσεων.

  •      α.    Επιλογή και παρουσίαση 5 έργων από το σύνολο των εργασιών του εξαμήνου (5 στα 10)
  •         β.   Οι ερευνητικοί στόχοι κατά την διάρκεια του εξαμήνου. (3στα 10 )                                                                                                           
  •       γ.    Απαρίθμηση  και καταγραφή των συμμετοχών σε  εικαστικές δράσεις  κατά την διάρκεια του εξαμήνου. (2 στα 10)          

(Τα παραπάνω θα παρουσιαστούν σε μορφή power point ή σε μορφή άλλου  προγράμματος που εσείς επιθυμείτε και θα διαρκέσει πέντε λεπτά και απάντηση σε τρεις ερωτήσεις για μόλις τρία λεπτά ).


Η αυτοαξιολόγηση της φοιτήτριας/ή θα γίνει σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια στην κλίμακα του 10. Η τελική αξιολόγηση προκύπτει από την υποδιαίρεση και  της αξιολόγησης των συντονιστών του εργαστηρίου και  του  κληρωμένου εκπροσώπου των παριστάμενων. Ο αυτοαξιολογούμενος  ετεροαξιολογείτε κάθε φορά από  έναν κληρωμένο  ετερο αξιολόγητή.
Πιθανά να υπάρξει ευρύτερη ενημέρωση για το έργο σας εφόσον αυτό απαιτηθεί, από τους συμφοιτητές/τριες σας και τους συντονιστές Η παραμονή όλων στην διαδικασία αξιολόγησης είναι επιβεβλημένη μεχρι πέρας της διαδικασίας .
 ΟΙ προπτυχιακοί του 9 εξαμήνου συμμετέχουν στην διαδικασία κανονικά και παίρνουν το βαθμό που τους αναλογεί. Οι επι-πτυχίο 10 εξάμηνο παρίστανται ως ετεροαξιολογητές  παρουσιάζουν το έργο τους και το σώμα αποφασίζει αν θα έχουν το δικαίωμα να κατέβουν στην παρουσίαση της πτυχιακή τους.

Στόχος αυτού του τρόπου αξιολόγησης είναι η ενίσχυση της ικανότητας  αυτοπαρουσίασης και η διαχείριση του σκέφτεστε μπροστά σε κοινό.

Καλή συνεργασία ,

Χάρης Κοντοσφύρης 
Θωμάς Ζωγράφος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου