Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Η αθωότητα, έργο της Ελένης Γάτσιου



Η αθωότητα περιγράφει τον περίπατο ενός μικρού κοριτσιού, σε ένα λιβάδι, στη φύση. Φοράει ένα λευκό φόρεμα και την παρατηρούμε με γυρισμένη την πλάτη. Το έργο αυτό είναι αναφορά σε έργο του Ηλία Μπαρκαλή όπου ένα αγόρι διασχίζει μια γέφυρα σε αστικό τοπίο. Η αθωότητα εκπροσωπεί την έλλειψη άσχημων πράξεων και σκέψεων .

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Έκθεση φωτογραφίας και video art-συμμετοχή της Αφροδίτης Δάφνου (προπτυχιακή φοιτήτρια του ΤΕΕΤ) με live performance - ΔΕΛΤίΟ ΤΥΠΟΥ

Αφροδίτη Δάφνου, Τίτλος: "Το σπίτι ως προίκα", Φωτογράφος: Αγγελική Αυγητίδου






Το βασικό αντικείμενο της δράσης είναι το «σεμεδάκι». Η δράση αυτή έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας κατάστασης, μέσω της παράδοσης του ελληνικού νοικοκυριού και πώς αυτό παίζει σημαίνοντα ρόλο στην πορεία της ζωής των γυναικών –ιδιαιτέρως του περασμένου αιώνα-  στην εξέλιξή της και στο πεδίο επιλογών του έγγαμου βίου, μιας και τα είδη προικός αποτελούσαν αναπόσπαστο κομμάτι του παραδοσιακού νοικοκυριού. Με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως η συσχέτιση και ο παραλληλισμός του παρόντος με στοιχεία του παρελθόντος  και το πώς αυτά μετεξελίσσονται σε συμβολισμούς μέσα από την παράδοση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου: Η εικαστικός Ελένη Κεσίσογλου παρουσιάζει το project ‘’PUZZLE ‘’ (ΣΜΥΡΝΗ) σε συνεργασία με το Δήμο Χίου το Σάββατο 1η Απριλίου 2017, και ώρα 6.30 μ.μ. στη Δημοτική Πινακοθήκη Χίου. Η έκθεση θα πλαισιωθεί από την παρουσίαση της Performance ‘’22’’ από τους: Γλύκα Διονυσοπούλου (εικαστικός) και Μιχάλη Μπιμπάση (χορευτή) και ώρα 7.00 μ..μ Η Ελένη Κεσίσογλου δημιούργησε αυτό το έργο ως ένα αφιέρωμα στους προγόνους της καταγόμενους από τη Σμύρνη Μ. Ασίας. Εμπνεύστηκε από τις αφηγήσεις του πατέρα της Σπυρίδωνα Κεσίσογλου, οικογενειακά κειμήλια, τα οποία έχουν διασωθεί, κείμενα του προπάππου της, τα οποία βρήκε στα τεύχη του φιλοεκπαιδετικου συλλόγου ‘’Όμηρος’’ στον οποίο διετέλεσε Πρόεδρος και όσα κόμισαν οι Σμυρνιοί προσφεύγοντας στην Ελλάδα (επιστημονική γνώση, μουσική, εμπόριο) Το project ξεκινά μέσα στο πλοίο, κατά τη μετάβαση στη Χίο, με την παρουσίαση της performance ‘’22’’ από την εικαστικό Γλύκα Διονυσοπύλου και το χορευτή Μιχάλη Μπιμπάση. Την 1/4/2017 γίνεται η παρουσίαση του συνολικού έργου (Γλυπτά, ταινία μικρού μήκους, επιδαπέδιο παζλ, performace ‘’22’’ ) στην Δημοτική Πινακοθήκη Χίου . Το project ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση του γλυπτου ‘’Η Προσφυγή’’ στην Χίο και μεταφορά του γλυπτού ‘’Η Νύμφη του Ερμαίου Κόλπου’’ στη Σμύρνη για μόνιμη εγκατάσταση. Συνεργάτες : Μαρία Ρωμανου (εκπαιδευτικός)-(Υλοποίηση πέπλου στο γλυπτό ‘’Η Νύμφη του Ερμαίου Κόλπου) Μαθητές 3ου Δημοτικού Σχολείου Χίου (επιδαπέδιο παζλ) Moρφωτικός Σύνδεσμος Βαρβασίου Χίου – Bιβλιοθήκη «ΦΑΡΟΣ» Σύλλογος Μικρασιατών Χίου (Εκτιθέμενα οικογενειακά κειμήλια) Συντελεστές ταινίας ‘’PUZZLE’’ Γιώργος Δελιόπουλος {(Ποιητής ) Ποίημα: γραμματική της μνήμης} Κεσίσογλου Ιφιγένεια Βύρωνας Οικονόμου Ελένη Μπαλόκα Χρήστος Κουνάβης Μικροί φίλοι Μοντάζ: Άλβιν Νουελάρι kentro ekspipiretisis dimoti http://www.chioscity.gr/anakoinoseis/29-deltia-typou/2686-i-eikastikos-eleni-keisogou-parousiazei-to-project-puzzle

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Μαρία Τοτού: Κατασκευή εικόνας με επικόλληση χαρτιού απ’ τα παιδιά του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του Κέντρου Νεότητας «Άγιος Κήρυκος» της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας






       Η Αλεξάνδρα, η Γεωργία, η Ειρήνη, η Ειρήνη Φ., η Ευαγγελία, η Μαρία και  η Χριστίνα από το παιδικό τμήμα Ζωγραφικής κατάφεραν σήμερα να κατασκευάσουν με την καθοδήγησή μου μία μικρή εικόνα  με τη μέθοδο της επικόλλησης χαρτιού σε ξύλο.

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

"Εικαστικά Τετραγωνικά", εγκαίνια των εικαστικών εκδηλώσεων στα πλαίσια του φεστιβάλ Πτολεμαΐδας



Σύμφωνα με τον Maslow, τα άτομα που είναι ανοιχτά στην εμπειρία, που είναι αυθόρμητα και εκφραστικά, είναι και δημιουργικά. Δημιουργικά με την ευρύτερη έννοια και όχι μόνο αναφορικά με τις τέχνες. Και πως οι δημιουργικοί άνθρωποι στα πλαίσια της αυτοπραγμάτωσης, φοβούνται λιγότερο το άγνωστο. Είναι λογικό. Αφού τολμώντας να βιώσουν εμπειρίες, το άγνωστο γίνεται γνωστό. Η διαδικασία ανακάλυψης του κόσμου γοητευτική, γεννά την επιθυμία για ολοένα μεγαλύτερα ταξίδια προς το ανοίκειο. Για κάποιους το να λάβουν μέρος σε μια έκθεση αποτελεί άγνωστο πεδίο. Συχνά το άγνωστο φοβίζει. Το να εκτεθεί το έργο και κατά επέκταση ο ψυχικός τους κόσμος. Φόβος για το αν θα γίνει η εικαστική τους πρόταση αποδεκτή. Για το αν “χωράνε”, αφού δεν ανήκουν στην ίδια κατηγορία.

PROJECT: ''PUZZLE'' (ΣΜΥΡΝΗ- ΤΟΥΡΚΊΑ) ΠΟΛΥΕΠΊΠΕΔΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΌ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΟΊΤΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΕΡΦΟΡΜΕΡ ΓΛΥΚΑ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΙΜΠΑΣΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για PUZZLE’’ (ΣΜΥΡΝΗ)





PROJECT: "PUZZLE" (ΣΜΥΡΝΗ) https://www.docdroid.net/P4F2RdX/-puzzle.pdf.html Η λήθη είναι ο χωροχρόνος της λησμονιάς , όπου συλλέγονται όλα όσα δε θέλουμε να θυμούνται οι άλλοι και εμείς. ‘Ομως, οτιδήποτε αξίζει να διασωθεί στη μνήμη μας, αντιστέκεται και επανέρχεται στο τώρα, για να μας θυμίσει πως φτάνουμε στο παρόν, όταν μπορούμε να σταθούμε στα γεγονότα του παρελθόντος με το σεβασμό, που τους αναλογεί. Κοιτάζοντας τις ξεθωριασμένες φωτογραφίες , τα οικογενειακα κειμήλια μιας πραγματικότητας, που μια δίνη κατάπιε αφήνοντας κομμάτια παζλ να επιπλέουν διάσπαρτα, επέλεξα τη γλώσσα της τέχνης, για να τα ενώσω, με οδηγό τις αφηγήσεις του πατέρα μου για το δέντρο που κόπηκε βίαια, αλλά που οι ρίζες του μένουν βαθειά ριζωμένες σε ‘κείνη τη γη.

25Η.ΜΑΡΤΙΟΥ.ΣΚΗΝΙΚΑ.

                                                                                                     819.

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

"Παρασυρμένοι στην εποχή μας"

Χρειαζόμαστε απαίδευτους καλλιτέχνες και εκπαιδευμένους ανθρώπους.

Ανδρεοσόπουλος Δ., χαρακτικό, 2013

Πηνελόπη Γαίτη: «Μουσείο-σπίτι Γιαννούλη Χαλεπά: Μνήμη και φως στον Πύργο της Τήνου»



Τα σπίτια είναι δοχεία καταφυγής, κελύφη προστασίας και μνήμη απαρέγκλιτη. Τα σπίτια-μουσεία είναι διαφάνεια ορατού και αόρατου που μιλά στην ψυχή για το χθες, το σήμερα και γιατι όχι και για το αύριο.
   Οι άνθρωποι του σπιτιού έφυγαν, ταξίδεψαν μακριά. Ο Γιαννούλης δεν ειναι πια εδώ, όμως το φως τυλίγει το σπίτι χειμώνα –καλοκαίρι. Μέσα σε αυτό όλα κυλούν με το δικό τους ρυθμό, που σταμάτησε χρόνια πολλά πίσω…Σαν να ακούγονται τα βήματα του μπαρμα Γιάννη στις σκάλες …σαν να ακούγονται οι φωνές της Κυρά-Ειρήνης στην κουζίνα.Σαν να ακούγονται παιδικές φωνές. Μα ποια ή ποιος να είναι; Και ποιος δουλεύει στο σκοτεινό εργαστήριο; Θα είναι ο Γιαννούλης. Ξεκίνησε να πλάθει νέο έργο κι όλα φωτίζουν γύρω του. Γι’ αυτό και τό φωτεινό σπίτι φωτίστηκε από τόσο φως. Κι ύστερα, ξαφνικά, σιωπή και καταχνιά. Δεν ακούγεται κανένας. Ό,τι ήταν να γίνει έγινε. Μόνο ή μνήμη έμεινε και το αγαπημένο γιασεμί του….













0

Ανδρεοσόπουλος Δ.,ψηφιακή φωτογραφία, 2016

Η ()έχνη είναι μια συνειδησιακή κατάσταση, τα αισθητικά αποτελέσματα αποτελούν απλά το μέσο για να αποκτήσουμε μια και μοναδική ευκαιρία ακρόασης μαζί Της.  

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

M.A.G :: Music Art Magazine: Η Ιδέα που έγινε Ομάδα!

Τι είναι το M.A.G.;


Το Μ.Α.G, aka Music Art Magazine, είναι παραπάνω από ένα διαδυκτιακό περιοδικό.

Το M.A.G. είναι :


  • εκπομπή : star.gr/webtv

    με τους

    AVE ΙΩΑΝΝΙΔΗ (σκηνοθεσία / διεύθυνση φωτογραφίας / μοντάζ)
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΝΑΜΠΑΤΙΔΗΣ (ήχος / μίξη μουσικής / διεύθυνση φωτογραφίας)
    ΕΙΡΗΝΗ ΦΟΥΝΤΟΥΡΑΔΑΚΗ (παρουσίαση)
    ΙΩΣΗΦΙΝΑ ΜΑΚΡΗ (παρουσίαση)
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΜΥΡΛΗΣ-ΛΙΑΚΑΤΑΣ (αρχισυνταξία)
    ΒΑΝΑ ΓΚΟΡΑ (αρχισυνταξία)
    ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΣΣΑ (αρχισυνταξία)
  • πλατφόρμα καλλιτεχνών : musicartmagazine.com

    Το πρότζεκτ του ΜΑG είναι ένα σχέδιο φιλοδοξίας.
    Έρχεται να διαταράξει το παγκόσμιο δίκτυο της τέχνης, με απώτερο σκοπό να προωθήσει το ταλέντο και την ελεύθερη έκφραση νέων καλλιτεχνών.
    To MAG αποτελεί ανοικτό project, συντονισμένο από την ομάδα του MAG.
      

  • H διαδικτυακή εκπομπή προβάλλεται live κάθε Δευτέρα 23:00-23:20 μέσω του “Web TV – live” : http://www.star.gr/webtv

Αντανάκλαση νερού εργο της Ελένης Γάτσιου


Το ζωγραφικό έργο απεικονίζει μια μορφή που ανακλάται στην επιφάνεια του νερού. Είναι ένα είδωλο.Διακρίνεται νυχτερινό  φως από το ανακλώμενο φεγγάρι πάνω αριστερά και η ασύμμετρη γυναικεία μορφή στο κέντρο. Τα χρώματα είναι ψυχρά και απεμπλέκουν το έργο από το φως το πραγματικό ενώ υπάρχει το φως που εκπέμπει η μορφή η ίδια.Ο συνδυασμός των χρωμάτων με αποκλεισμό των  θερμών δημιούργησε αυτή την αίσθηση του εκπέμποντος φωτός. Το φως λειτουργεί ως Θάμπος. Με αυτό το εύρημα δεν ενοχλεί η απουσία του πραγματικού φωτός.
Διαστάσεις έργου 30χ30 εκατοστά, Υλικά Ακριλικά με πινέλο σε προετοιμασμένο καμβά

"Εικαστικά Τετραγωνικά", πρώτη μέρα ετοιμασίας της έκθεσης





Τετράγωνο. Σχήμα ισχυρό, απόλυτο. Δηλώνει το ισορροπημένο, το σταθερό, το λογικό. Έχοντας κανείς τετράγωνη λογική, είναι ιδιαίτερα ικανός στην ορθή κρίση. Ενδεχομένως, φέροντας αυτά τα χαρακτηριστικά και ακόμα περισσότερα, το σχήμα  αυτό να ενέπνευσε σπουδαίους ζωγράφους στο να δημιουργήσουν. Ζωγράφους όπως τον Μάλεβιτς με το "μαύρο τετράγωνο" και τον Μόντριαν με τη "συνθεση με κόκκινο, κίτρινο, μπλέ και μαύρο". Στα έργα τους πρωταγωνιστής το τετράγωνο, παίζει το δικό του ρόλο στην ιστορία της τέχνης. Τι μπορεί όμως να συμβεί, όταν ζητείται από νέους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν σε τετράγωνη επιφάνεια, ανεξαρτήτως υλικού και μέσου, το δικό τους κόσμο.

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Andreosopoulos Dimitrios - Official Site

Ανδρεοσόπουλος Δ., μολύβι σε ριζόχαρτο 90γρ Α4, από τη συλλογή "32 εικαστικά κοάν", 2016

Στο link παρακάτω θα βρείτε την φρέσκια μου ιστοσελίδα όσοι ενδιαφέρεστε να επικοινωνούμε και να μοιραζόμαστε την σιχαμένη και μοσχομυριστή ανθρωπιά μας. 
Θα συνεχίσω να αναρτώ και εδώ, αλλά εκεί δεν θα υπάρχει πλέον κανέναν όριο.



Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

"Με το ένα πόδι στο παρελθόν, και το άλλο στο μέλλον"

・Η Τέχνη δεν είναι μουσική, δεν είναι εικόνες, δεν είναι κινήσεις, δεν είναι γεγονότα, δεν είναι συναισθήματα, δεν είναι σκέψεις. Όταν φτάσουμε σε αυτή τη συνειδητοποίηση, τότε θα πραγματωθούμε μαζί Της・

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ


Η ομάδα Μακρύ Όχημα προσκαλεί ενδιαφερόμενους προς συμμετοχή, στο εικαστικό επιτοίχιο παιχνίδι της διαμεσολαβημένης φήμης των καλλιτεχνών, με τίτλο REM- Brand Name project, που θα παρουσιαστεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στην γκαλερί Λόλα Νικολάου. Η έκθεση θα εγκαινιαστεί στις 4 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Αυγούστου.

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

3,10 ευρώ το κιλό

Εάν επιθυμείς να δεις περισσότερη και πιο αυθεντική ()έχνη, οφείλεις να σταματήσεις την εμπορευματοποίηση της. 
στιγμιότυπο από το Jesus christ superstar

Άγγελε ΕΣΥ Άνθρωπε Συνεργατική έκθεση της Κατερίνας Καρούλια με το έργο της Αφροδίτης Γκρίζη








Άγγελε ΕΣΥ Άνθρωπε

Συνεργατική έκθεση της Κατερίνας Καρούλια επί πτυχίο φοιτήτριας ΤΕΕΤ σχολη καλών τεχνών Φλωρινας με το έργο της  αποφοίτου Αφροδίτης Γκρίζη ΤΕΕΤ σχολη καλών τεχνών Φλωρινας.
Εγκαίνια: Σάββατο 25 Μαρτίου 2017, ώρα 6μ.μ.

Θύματα απτοτροπισμού




Κωλογραφίες

   Οι οθόνες και τα ρεπορτάζ (κυρίως αυτά τα εικαστικά) αποχαυνώνουν την ποιότητα της δράσης. Η σπίθα της ελπίδας μετατρέπεται σε λάμψη φλας και όλα νομίζουμε πως λύθηκαν. Ο κύκλος δεν σπάει, συμπυκνώνεται ίσως σε κουκκίδα. Δεν αλλάζει ο κόσμος με καλλιτέχνες και ανθρώπους του πνεύματος, ο κόσμος αλλάζει καλλιεργώντας τους ανθρώπους σαν παιδιά, και τα παιδιά σαν θηρία.

Υ.Σ
Όταν σκοτεινιάσει, κλείσε τα μάτια σου και όλα θα γίνουν ορατά.

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Ο Χάρτης του Εμφυλίου (Το project μέσα στο project) στην The Crypt Gallery του Λονδίνου στα πλαίσιο της έκθεσης ECHOES FROM THE CAVE ανταποδοτικής έκθεσης του εικαστικού πρότζεκτ Ψυχή στο Λαιμο 2016





Το καλοκαίρι ολοκληρώθηκε το εκθεσιακό τεκμήριο της «η ψυχή στο Λαιμό 5» (Εκπαιδευτικό εικαστικό εργαστήριο με εφόρμηση από την ιστορία).Με αφορμή την επίσκεψη και μελέτη στο ιστορικό μνημείο της σπηλιάς Κόκκαλη Βροντερού Πρεσπών δημιουργήθηκαν εικαστικά έργα καλλιτεχνών, στον καλλιτεχνικό σταθμό των Ψαράδων, τα οποία εκτέθηκαν στο εγκαταλειμμένο Δημοτικό Σχολείο των Ψαράδων Πρεσπών το Σάββατο 6-8-2016

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Εικαστική Έκθεση « Ο Καρκίνος Του Μαστού» στην Αθήνα




Τον Οκτώβριο του 2016 είκοσι πέντε καλλιτέχνες συναντήθηκαν με τις δημιουργίες τους στο Αμύνταιο, συμμετέχοντας σε μία βραδιά αφιερωμένη στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Στα έργα τους, ο κύκλος πρωταγωνίστησε ως ένα από τα πιο δυνατά αρχετυπικά σχήματα, συμβολίζοντας τον μαστό, την οντότητα, τη ζωή, ενώ το μήνυμα που πέρασαν είναι η αισιοδοξία και η πρόληψη. Η έκθεση αυτή μεταφέρεται από την Παρασκευή 17/3/2017 στην Αθήνα στο books plus της οδού Πανεπιστημίου. Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αμυνταίου και Περιχώρων «Μαζί για τη Ζωή», η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου, οι «Φλώροι Εικαστικοί» με την διενέργεια του «Μακρύ Οχήματος» , το Δήμο Αμυνταίου και το Βιβλιοπωλείο – Πολυχώρο BOOKS PLUS/ Art & Coffee, σας προσκαλούν να την επισκεφτείτε.

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Έλλειψη Δεδομένων - Άννα Καμπουρίδου

no signal picture


Προσπάθησε να δεις αυτό το μήνυμα πριν τα χαράματα. 

Να βρεθούμε κάπου στα μισά του δρόμου. 

Την καθυστερήσαμε πολλά χρόνια αυτή τη συνάντηση. 

Έχω να σου πω τόσα πολλά. 

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

20 χρόνια Πινακοθήκη Μοσχανδρέου. Τα συρτάρια ενός μουσείου ελληνικής τέχνης. Συνεργατικό έργο τριάντα καλλιτεχνών από την Φλώρινα.Φωτογραφική τεκμηρίωση




Την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 11.30 το πρωί, στην Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης Αιτωλοακαρνανίας Χρήστου και Σοφίας Μοσχανδρέου, έναντι της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσολογγίου Αγίου Σπυρίδωνος θα γίνει η μεγάλη γιορτή για την συμπλήρωση 20 χρόνων σκληρής δουλειάς στήριξης του ελληνικού πολιτισμού.
Γι’ αυτή την 20χρονη γιορτή 51 σύγχρονοι Ελληνες καλλιτέχνες μαζί με 30 νέους καλλιτέχνες απο την  Φλώρινα θα παρουσιάσουν μοναδικά έργα αφιερωμένα στους ιδρυτές της Πινακοθήκης και την εξαιρετική  δράση τους και προσφορά επί 20 χρόνια με ιδίες δυνάμεις. Τα εγκαίνεια της έκθεσης έκανε ο Βουλευτής Σάμου – Εικαστικός κ. Δημ. Σεβαστάκης.
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Συμμετοχή της Χριστίνας Τζάνη και της Έλενας Βουδουρέλλη στο πρώτο διεθνή Φεστιβάλ Υδατογραφίας στη Πορτογαλία



Η Χριστίνα Τζάνη (απόφοιτη του ΤΕΕΤ) και η Έλενα Βουδουρέλλη (προπτυχιακή φοιτήτρια του ΤΕΕΤ) επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στο πρώτο διεθνή Φεστιβάλ Υδατογραφίας στη Πορτογαλία.

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Άριστο-τέλος



Το να ασκείς κριτική σε έναν Καλλιτέχνη, είναι σαν να κρίνεις το δράμα της ύπαρξης. Με τι προσόντα το κάνετε αυτό κυρίες και κύριοι;

Δελτίο τύπου Η εικαστική εγκατάσταση ΨΥΧΗ ΑΝΩΘΕΝ στο πατάρι του Factory στην Φλώρινα


Ενσωματωμένη εικόνα 1




Δελτίο τύπου
Η εικαστική εγκατάσταση  ΨΥΧΗ ΑΝΩΘΕΝ πλησιάζει στο τέλος της Την Κυριακή  05/03/2017 στις 19.00 σας καλούμε να συμμετέχετε δυναμικά στο κλείσιμο της παρουσίασης .

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Διπλωματική εργασία της Αιμιλίας Κοτζαογλανίδη

                                                      






Αποφένια

ECHOES FROM THE CAVE Dialogues with a Time and a Place…The Crypt Gallery,London / Ψυχή στο Λαιμό 2016




Εικαστική έκθεση στο Λονδίνο καρπός της συνεργασίας του Μουσείο Ανοιχτότητας Πειραματικό Εικαστικό Εργαστήριο στο λιμναίο τοπίο Πρεσπών¨Ψυχής στο Λαιμό " το καλοκαίριτου 2016 στις Πρεσπες με θεμα την Σπηλιά του Κοκκαλη το πρόχειρο νοσοκομείο των ανταρτών. Βίντεο ντοκουμέντο / στο τέλος αυτής της ανακοίνωσης το πρώτο μέρος τηςτεκμηρίωσης

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ Σ.Φ.Ε.Τ.Ε. για συμετοχή στην παρουσίαση έργων στο 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Πτολεμαΐδας




ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ Σ.Φ.Ε.Τ.Ε. 
για συμετοχή στην παρουσίαση έργων στο 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Πτολεμαΐδας

Ο Σύλλογος Φίλων Εικαστικών Τεχνών Εορδαίας απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στο εικαστικό Πρότζεκτ "Εικαστικά Τετραγωνικά" που θα παρουσιαστεί στο"1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Πτολεμαΐδας, Η πόλη γιορτάΖΕΙ" Στο Παλαιοντολογικό Μουσείο Πτολεμαίδας στις 24 Μαρτίου.